Friday 20 April 2012

LA LLIGA: FC BARCELONA - R. MADRID






Dissabte dia 21 d'abril a les 19:00 , hora de Portugal
Sábado dia 21 de abril pelas 19:00


********************************
FC BARCELONA  vs  REAL MADRID
********************************


Estimats culers lisboetes
Estimats culers de Catalunya de pas per Lisboa

Estimats culers universals

Ara és hora d’estar alertes, que tremoli l’enemic en veient els nostres colors, els nostres jugadors i el nostre futbol net, bonic, elegant i esportiu.
Demà dissabte dia 21 d’abril el Barça juga a l’estadi un partit que val 3 punts com els altres però pels que estimem aquest Club i aquest país val molt més.

Us convidem a tots a venir a la PENYA BARCELONISTA DE LISBOA  per tal de que tots junts fem força i demostrem que som la millor afició del món.
***********
É CHEGADA A HORA DO JOGO DO TÍTULO, COMO MUITOS JÁ O APELIDARAM. O NOSSO BARÇA JOGA EM CAMP NOU COM O REAL MADRID, AMANHÃ, SÁBADO, PELAS 19,00 HORAS PORTUGUESAS. UM ÓPTIMO FIM DE TARDE A APRECIAR BOM FUTEBOL E A TORCER PELO NOSSO BARÇA.

ESPERAMOS POR TI NO LOCAL DO COSTUME : A NOSSA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA - SNOOKER CLUB. NÃO DEIXES DE APOIAR O TEU CLUBE !!

LUIS CARNEIROpenyabarcelonista@sapo.pt

NOTA : POR SE TRATAR DE UM JOGO COM O REAL MADRID, O SNOOKER CLUB COBRARÁ UM PAGAMENTO ANTECIPADO DE 10,00 EUROS, QUE SERÁ POSTERIORMENTE DEDUTÍVEL NA DESPESA EFECTUADA EM COMIDAS OU BEBIDAS. OS SÓCIOS DA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA DEVERÃO SER PORTADORES DO SEU CARTÃO DE SÓCIO PARA NÃO PAGAREM ESSE VALOR.
Nota. Por tratarse de una Media-final de la Champions, el SNOOKER Club cobrará un pago anticipado de 10€ que será posteriormente deducido del gasto final de comida o bebidas. Los SOCIOS DE LA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA deberán ser portadores de su carnet de socio y no deberán pagar estos 10€
------------------
On estem? Onde estamos?
SNOOKER
Travessa do Salitre, 1
Lisboa
Metro: LINEA AZUL - PARADA: AVENIDA

No comments:

Post a Comment